Friday, May 25, 2007

Últims actes de campanya

El dia 23 ens vam reunir aproximadament uns 50 joves a l'espai jove de Can Rull junt amb Manel Bustos i tots els candidats joves a les eleccions. En l'acte es van explicar les politiques de juventut pensades per a la pròxima legislatura.

Un cop acabat l'acte es va servir un sopar fred per a tots els que vam participar de l'acte.





I avui la última roda de premsa amb tot l'equip de la candidatura i amb tot l'equip que hem treballat dia rere dia per les eleccions. En la roda de premsa s'ha fet balanç de la campanya, que més positiu no ha pogut ser ja que ha anat molt i molt bé.

La foto de familia ja es pot veure amb tots les cares d'il·lusió i de satisfacció de la feina que hem dut a terme durant aquests dies i la que estem disposats a fer.


Tot a acabat, es trobaran a faltar moltes coses... ha sigut dur però molt maco. Com sempre dic: "Per mi les municipals són les millors eleccions en les que podem treballar"

Des de aquest modest espai vull donar les gràcies a tots els companys de partit i de juventuts per aquests dies tant macos que hem passat junts treballant colze amb colze per tirar endevant la campanya. s'em serà dificil poder oblidar aquesta campanya!


Molta sort a tots els candidats i.... A GUANYAR!!!!

No comments:

Post a Comment